Per-Anders Haglund - mäklare i Borås

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (1 omdömen)

Mitt namn är Per-Anders Haglund och jag är född och uppväxt i Borås. Jag har ett brett kontaktnät inom Boråsregionen och är en engagerad och affärsinriktad person. Mitt mål som fastighetsmäklare är att du som uppdragsgivare skall känna dig nöjd, trygg, bekväm och att förmedlingsprocessen går enkelt och smidigt samt att du skall få maximalt betalt för din bostad.

På Fritiden

När jag inte förmedlar bostäder så tillbringar jag mycket tid med min familj. På sommaren åker jag till Bohuslän och tar gärna båten ut i skärgården. På vintern tillbringar jag tid i fjällen och åker skidor både horisontellt och vertikalt. Jag har ett stort idrottsintresse speciellt fotboll.

Kontaktar du mig så skall jag förmedla din bostad på ett affärsmässigt och proffsigt sätt!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.