Köp och sälj bostad med Mäklarhuset

Din mäklare i Uppsala län

Uppsala län är ett populärt län att bo. Länet präglas av närhet och består av åtta kommuner med stor landsbygd, attraktiva tätorter och Uppsala stad som geografiskt
nav. Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Våra erfarna och kunniga mäklare i Uppsala län erbjuder dig en smart, modern heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Varje kund unik, ingen bostad den andra lik. Vår mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Söker du fastighetsmäklare i Uppsala län?

Letar du efter en mäklare i Uppsala län är du alltid välkommen till Mäklarhuset. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och våra engagerade och duktiga fastighetsmäklare i Uppsala län vägleder och hjälper dig genom hela processen, med syfte att du ska göra ditt livs bästa bostadsaffär.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 342
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering