Sofia Petersson

Hej, vad roligt att du har hittat hit! Jag heter Sofia Petersson och arbetar som fastighetsmäklare i Uppsala med omnejd där jag förmedlar villor, fritidshus och bostadsrätter. Går du i säljtankar? Kontakta mig så ska jag berätta mer om hur din stora affär blir den bästa!

Stort engagemang och driv

Varje affär är unik och det är fullt fokus och ett stort engagemang som krävs för att nå bästa tänkbara resultat. Detta uppnår jag med mitt driv, tillgänglighet och tydliga kommunikation med alla mina kunder. Jag strävar efter långsiktiga samarbeten och mitt främsta mål i varje affär är att mina kunder ska vara så trygga och nöjda att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta!

En ödmjuk tävlingsmänniska som alltid vill lite mer

Som den tävlingsmänniska jag är, med en bakgrund inom idrottens värld som fotbolls- och handbollsspelare, ligger det naturligt för mig att hela tiden utvecklas och bli bättre, slå rekord samt att överträffa mina kunders förväntningar. Detta kombinerat med mitt ödmjuka bemötande och min lyhördhet gentemot mina kunder, skapas bra förutsättningar till en riktigt lyckad affär!

Mitt främsta mål i varje affär är att du som kund ska känna dig trygg, uppleva försäljningsprocessen smidig och vara riktigt nöjd efteråt.

Sofia Petersson Fastighetsmäklare
Sofia Petersson

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Sofia har 4,9 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 24 omdömen

Sofia har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 23 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering