Din mäklare i Västra Götaland

Mäklarhuset Västra GötalandE-post

Ska du köpa eller sälja en bostad? På vår mäklarkontor i Västra Götaland arbetar erfarna och engagerade mäklare. Varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare. Med personligt engagemang och de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Våra fastighetsmäklare har stor lokal kännedom, erfarenhet och kunskap om sina respektive områden. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Hitta ditt lokala mäklarkontor i Västra Götaland nedan.

Letar du fastighetsmäklare i Västra Götaland?

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Våra fastighetsmäklare har jobbat länge i sina områden har de stenkoll på bostadsmarknaden i Västra Götaland. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Mäklaruhset Västra Götaland
Mer från oss


Hitta till oss


Mäklarhuset Västra Götaland

Vi hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad i Västra Götaland


Med Mäklarhuset som din mäklare i Västra Götaland får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.